Mijn stijl Book Cover Mijn stijl
Toon Gerbrands
Voetbal algemeen
Voetbal Inside
1 maart 2017
272

 

Schrijf je in voor het laatste nieuws!
Door alleen je naam en e-mailadres in te vullen blijf je op de hoogte van de nieuwste voetbalboeken, leukste reviews, de beste kortingen en andere speciale acties!
Ook wij haten spam! Je gegevens zijn bij ons in veilige handen.

KLIK HIER OM DIRECT HET BOEK MET  MAXIMALE KORTING AAN TE KUNNEN SCHAFFEN!>>

Vanaf maart ligt het nieuwste voetbalboek in de winkel getiteld Mijn stijl van Toon Gerbrands. Zijn er voetballiefhebbers die Toon Gerbrands niet kennen? Ik denk het niet. Maar goed, voor de mensen die geen idee hebben wie hij is volgt er nu een korte introductie. Toon Gerbrands is op het moment van schrijven de algemeen directeur van PSV, maar heeft zijn sporen al lang en breed in het voetbal , maar ook andere sporten verdiend.

Vroeger was Toon Gerbrands zelf actief topsporter, namelijk volleyballer. Na zijn actieve volleybal loopbaan ging hij verder als coach in deze sport. Hij werd viermaal landskampioen en behaalde als bondscoach de Europese titel. Tegelijkertijd was hij in deze periode ook directeur van de DSB schaatsploeg.

Sinds 2002 is hij in het voetbalwereldje actief. Hij werd algemeen directeur van AZ. Met AZ behaalde hij grote successen. AZ werd kampioen en won de KNVB beker. Sinds 2014 bekleed hij deze functie bij PSV. Bij PSV is inmiddels ook al de eerste prijs binnen gesleept. Vorig seizoen werd de club kampioen. Een opmaat naar meer? Wie weet.

Klik hier voor het boek!

Het boek

Je kunt van Toon Gerbrands vinden wat je wil, maar overal waar hij verschijnt heerst er bestuurlijke rust en zijn sportieve successen een kwestie van tijd. Hij is nauwelijks op rare fratsen te betrappen en problemen lijken vaak al opgelost voordat ze goed en wel ontstaan zijn. Toon Gerbrands is dus een ervaren topbestuurder in de topsport.

In Mijn stijl , de titel verklapt het al, gaat hij dieper in op zijn manier van leidinggeven.  Hij vertelt over talloze praktijkvoorbeelden en deelt met de lezer zijn manier van handelen. Je krijgt een kijkje in de keuken van de bestuurlijke topsport.  Je krijgt antwoord op de vragen wat succes is, wat een leider is en wat Toon Gerbrands zijn methode is.

Mijn stijl is een boek geworden waarvan iedereen die met het geven van leiding te maken heeft iets van kan opsteken.

In het onderstaande filmpje gaat Toon Gerbrands kort in op zijn nog te verschijnen boek.

Vanaf 1 maart 2017 is  Mijn stijl verkrijgbaar in de winkels. Klik op het onderstaande icoontje om het boek te pre-orderen bij Bol.com!

No votes yet.
Please wait...