Puntnaarvoren

Voetbalboeken, omdat lezen leuk is!

Kraay – preview

Kraay Book Cover Kraay
Vincent de Vries
Biografisch portret
Voetbal Inside
25 oktober 2016
240

 

Schrijf je in voor het laatste nieuws!
Door alleen je naam en e-mailadres in te vullen blijf je op de hoogte van de nieuwste voetbalboeken, leukste reviews, de beste kortingen en andere speciale acties!
Ook wij haten spam! Je gegevens zijn bij ons in veilige handen.

KLIK HIER OM DIRECT HET BOEK MET  MAXIMALE KORTING AAN TE KUNNEN SCHAFFEN!>>

Iets nieuws op de site! Vandaag namelijk geen review, of boekrecensie zoals ik het tot nu toe noem, maar een heuse preview. Morgen, 25 oktober,  is wederom een belangrijke dag voor de grote liefhebbers van het programma Voetbal Inside.

In navolging op van der Gijp en Boskamp komt nu ook Hans Kraay met zijn tweede boek, om zodoende ook nog een extra graantje mee te kunnen pikken van het succes van het programma.

Het boek heeft de originele en opzienbarende titel Kraay gekregen en is geschreven door Vincent de Vries.

Vincent de Vries kennen we nog van het meer dan uitstekende boek Vechtlust, over het leven van Fernando Ricksen.  Een boek die het verdient om snel op deze site te staan. Nu is het dus de beurt aan Hans Kraay.

kraay

Klik hier voor het boek!

Vooruitblik

Ging het eerste boek, Achter de kleedkamerdeur (2012), nog vooral over het voetballeven van Hans Kraay en de daarbij  behorende anekdotes, kom je in het nieuwe boek Kraay dichterbij de ware persoon die hij is.

Er is veel gebeurd in het leven van Hans Kraay. Zo heeft hij eindelijk de benodigde papieren te pakken om zelfstandig trainer te kunnen zijn en hoeft hij daarom geen kunstgrepen meer uit te halen om op niveau te kunnen coachen. Tegelijkertijd is Hans Kraay niet meer weg te denken aan de tafel van Voetbal Inside en is hij een vast onderdeel geworden van betaalzender Fox Sports.

Hans is dus een echte televisie persoonlijkheid geworden en in zijn nieuwe boek deelt hij zijn privéleven met de lezers. Dit wordt op een originele wijze gebracht. Er komen elf mensen aan het woord die dichtbij hem staan en Hans Kraay hebben gemaakt zoals hij is.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld zijn vrouw Sofie Kraay, of zijn vader Hans Kraay senior, maar ook zijn naaste collega’s aan tafel bij VI, Kees Jansma en Guus Hiddink.

Zoals we Hans Kraay kennen schuwt hij geen enkel onderwerp. Hierdoor is het resultaat vaak hilarisch, maar het boek kent zeker ook zijn intieme en kwetsbare kanten.

Heb je Hans Kraay nou altijd al willen ontmoeten, of zou je graag zijn nieuwe boek gesigneerd en al in huis willen hebben? Hans Kraay geeft 5 november een signeersessie in de  Only for Men winkel in Doesburg. Hij is namelijk het boegbeeld van Only for Men. Tussen 14.00 en 17.00 kun je daar terecht voor een krabbel en een praatje met Hans Kraay.

Het is een kwestie van tijd alvorens het boekverslag van Kraay op Punt naar voren verschijnt.  Maar aangezien ik nog wel wat boeken op de planken heb staan durf ik hier geen tijdsplanning aan vast te knopen. Kun je nou niet wachten op mijn oordeel (die natuurlijk doorslaggevend zou moeten zijn ;)), klik dan op het plaatje hieronder om het boek aan te schaffen!

Zoek je een ander voetbalboek? Neem dan eens een kijkje in onze boekenwinkel

Update: Vanaf heden is Punt Naar Voren ook te volgen op Facebook en kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Ga hiervoor naar de onderkant van de pagina.

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Klopt het wel dat Hans er morgen is ?…. elders lees ik 5 november…. of is hij er gewoon 2x ?

    • Rick de Groot

      October 24, 2016 at 8:47 pm

      Je hebt helemaal gelijk Joop, staat niet goed in de tekst. Hij komt 5 november tussen 14.00 en 17.00 uur. Morgen is er een boekpresentatie in Lienden. Dankjewel voor je oplettendheid. Ik heb het bericht meteen aangepast.

Leave a Reply

© 2018 Puntnaarvoren

Theme by Anders NorenUp ↑