El Sierd Book Cover El Sierd
Dennis Mulkens
Biografisch portret
Viperson
10 november 2016
320

 

Schrijf je in voor het laatste nieuws!
Door alleen je naam en e-mailadres in te vullen blijf je op de hoogte van de nieuwste voetbalboeken, leukste reviews, de beste kortingen en andere speciale acties!
Ook wij haten spam! Je gegevens zijn bij ons in veilige handen.

KLIK HIER OM DIRECT HET BOEK MET  MAXIMALE KORTING AAN TE KUNNEN SCHAFFEN!>>

Mensen opgelet, ratatatata, El Sierd, het boek van en over Sierd de Vos is opkomst. 10 november verschijnt hij in de winkels.

Sierd de Vos is een voetbalcommentator en televisiemaker die vooral de laatste jaren faam gemaakt heeft door zijn opvallende stijl.  Of je houdt van de manier waarop Sierd de Vos voetbal becommentarieert of je hebt een hekel aan hem. Een middenweg lijkt niet mogelijk. Dit komt omdat Sierd de Vos er een bijzondere manier op nahoudt .

Hij wijdt nogal graag uit over randzaken en vertelt tijdens de wedstrijd soms hele verhalen die er nauwelijks toe lijken te doen.  Het kan zomaar gebeuren dat je Sierd de Vos tijdens een wedstrijd minuten lang hoort vertellen over een restaurant in de binnenstad van de plaats waar de wedstrijd zich afspeelt. Hij vindt dat de kijker zelf wel kan zien wat er op het veld gebeurd en geeft liever aanvullende informatie.

Ook heeft hij eigen termen geïntroduceerd. Zo kan je hem zo nu en dan het woord ‘koekoek’ horen roepen na een doelpunt en schreeuwt hij geregeld GOAAAAAAAl op zijn Zuid-Amerikaans na een mooi doelpunt.

Sierd is vooral een groot kenner van de Spaanse competitie, de Primera División.  Bij Ziggo Sport verslaat hij de Spaanse wedstrijden.  Dit heeft hem de bijnaam El Sierd opgeleverd en deze naam is nu tevens de titel van zijn nog te verschijnen boek.

Klik hier om het boek te kopen!

Klik hier voor het boek! >>

Het boek

Sierd de Vos heeft  al een lange loopbaan achter zich in de voetbalwereld. Hij maakt al jarenlang reportages voor verschillende items en geeft commentaar bij wedstrijden. Aangezien Sierd de Vos ons geregeld lange monologen voorschotelt en zich niet geneert om zichzelf in beeld te brengen tijdens reportages gaan veel mensen er vanuit dat Sierd de Vos zichzelf graag ziet en hoort praten.

Sierd de Vos is dus een bijzondere man met een bijzondere kijk op de voetbalwereld en hij heeft aan zijn werk een hoop leuke anekdotes overgehouden die hij in zijn boek met ons gaat delen. Het zijn typische Sierd de Vos verhalen, dat wil zeggen dat hij ons meeneemt door allerlei Spaanse steden met tips over restaurants, gerechten en andere culturele aangelegenheden.

Je zou iemand die een trip door Spanje wil gaan maken bijna aanraden om eerst even dit boek te lezen. Dan weet je in ieder geval waar je wel moet wezen en waar niet. Want aan de smaak van Sierd de Vos kan het natuurlijk niet liggen.

Voor wie wederom niet kan wachten op mijn recensie, klik op het plaatje hieronder om El Sierd alvast via Bol.com te bestellen!

Zoek je een ander voetbalboek? Neem dan eens een kijkje in onze boekenwinkel!

Update: El Sierd himself houdt zijn boekpresentatie 10 november in het sportcafé bij sv Enter. Dus wie nog een mooie handtekening in zijn boek wil hebben moet daarbij zijn.

Uodate 2: Wie 10 november de boekpresentatie van El Sierd heeft moeten missen en toch graag zijn exemplaar wil opleuken met een krabbeltje van Sierd zelf kan komende vrijdag 9 december naar de signeersessie in Wijk bij Duurstede gaan. Sierd signeert er zijn boek tussen 18.30 en 20.00 uur in de Bruna gevestigd in Steenstraat 1.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...